Air Cool Yannick ontwikkelde zich tot een gespecialiseerde leverancier van pellets. Bestel nu.

U geniet van verschillende voordelen:

Kwaliteit voor een lage prijs: wij bieden kwaliteitspellets tegen verbazingwekkend lage prijzen. Vraag onze prijslijst op.

Ook leverservice: vanaf een bestelling van 1 000 kilogram leveren wij de pellets aan huis. Na afspraak kan u de pellets afhalen in onze vestiging in Booischot.

300 kilogram pellets gratis: wanneer u bij ons een pelletkachel aankoopt, krijgt u maar liefst 300 kilogram pellets gratis. Bovendien staan wij in voor een perfecte plaatsing.

Pellets?

Als milieuvriendelijke en goedkope verwarmingsbron zitten pelletkachels fors in de lift. De pellets waarmee u stookt, zijn gemaakt van zuiver afvalhout. Dit wordt, zonder bindmiddelen of lijm, samengeperst tot pellets met een doorsnede van 6 mm en een lengte van 3 tot 6 centimeter. De pellets hebben een zeer hoge energiewaarde: één kilogram pellets komt overeen met een halve liter stookolie. Bovendien betaalt u voor deze hoeveelheid pellets slechts de helft in vergelijking met stookolie. Als leverancier van pellets, selecteerden wij voor u de beste pellets tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Onze pellets zijn afkomstig uit Vlaanderen en Wallonië.

Waarom een pelletkachel?

Een pelletkachel combineert de gezelligheid van een traditionele houtkachel met een hoog gebruiksgemak. Zo moet u niet voortdurend nieuw hout aanvoeren en de kachel constant voeden. U vult de pelletvoorraad eenvoudig aan, waarna de kachel volledig geautomatiseerd zichzelf voedt met pellets uit deze voorraad. Afhankelijk van de kachel en uw stookgedrag, haalt de kachel met één aangevulde voorraad een autonome stooktijd tot 30 uur. Bovendien start u de kachel op met één simpele druk op de knop. Ook het regelen van de temperatuur gebeurt eenvoudig met enkele knoppen. Ontdek onze verschillende stijlvolle modellen en kies voor Air Cool Yannick als plaatser van uw pelletkachel.

Gevonden!

Zoekt u een gespecialiseerde leverancier van pellets die u verder kan bijstaan met alle technische vragen over uw pelletkachel? Contacteer dan Air Cool Yannick.