Bij Air Cool Yannick hebt u de keuze uit een breed gamma aan binnenhuis klimaatsystemen waaronder airco’s. Mechelen vormt onze thuisregio. Al onze airco’s kan u ook standaard als een energievriendelijke warmtepomp gebruiken.

Altijd het perfecte binnenklimaat

Met een airco hebt u de volledige controle over het klimaat in uw woning, zowel bij koude in de winter als hitte in de zomer. Op elk moment van het jaar geniet u van aangename binnenruimtes. ‘s Zomers moet u niet gaan slapen in een broeierige slaapkamer, terwijl u dankzij de ingebouwde warmtepomp het lekker warm houdt tijdens de koude winters.

Gezonde lucht

Onze airco’s zorgen niet alleen voor het afkoelen of verwarmen van de binnenlucht. Deze apparaten hebben ook de mogelijkheid om te bevochtigen en te ontvochtigen, waardoor u steeds de juiste luchtvochtigheid hebt in uw woning. Verder bevatten onze installaties ingebouwde filtersystemen. Zo geniet u altijd van gezonde lucht. Naast woningen realiseren wij ook projecten voor horecazaken, kantoren,…

Perfecte installatie

Wanneer wij u tijdens een plaatsbezoek persoonlijk hebben geïnformeerd over onze technische mogelijkheden en u geeft vervolgens groen licht voor onze offerte, dan komen onze professionele installateurs zo snel mogelijk ter plaatse om uw airco in de regio Mechelen te installeren.

Sterk in gebruiksgemak

De plaatsing verloopt bijzonder efficiënt. Wij werken zowel met wand- als plafondmodellen, zodat wij onze installaties discreet in elke ruimte kunnen integreren. Onze airco’s blinken uit in elegantie en sober design, waardoor ze uw interieur niet verstoren. Dankzij de fluisterstille werking blijven de toestellen steeds op de achtergrond. Na de installatie kan u uw airco meteen gebruiken. Als u wenst, voorzien we voor uw systeem een draadloze afstandsbediening.

Kwaliteitsmerken

We verkopen airco’s van de kwaliteitsmerken Daikin, LG en Maxicool. Deze staan garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Verder bevatten al onze toestellen het energielabel A, een bewijs van de energiezuinigheid. Daarnaast gaan wij nog verder. Binnen onze merkengamma beschikken wij over systemen (Inverter Airco) die werken met een extreem laag energieverbruik. Vraag ernaar.

Contacteer ons

Als u interesse hebt in het installeren van een airco in de regio Mechelen, aarzel niet om ons te contacteren. We maken zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvende en gratis offerte.