Uw airco stuk? Herstellingen als deze laat u best over aan de vakspecialisten van Air Cool Yannick. U mag alvast rekenen op een snelle service. Dankzij onze jarenlange ervaring in herstellingen van airco’s vinden wij voor elk probleem de geschikte oplossing. Ook voor preventief onderhoud en een grondig nazicht kan u ons altijd inschakelen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Verschillende soorten airco’s

Welk systeem van airco u ook heeft, alle herstellingen zijn mogelijk:

Een single-splitsysteem bestaat slechts uit één binnen- en een buitendeel. Deze twee zijn rechtstreeks met elkaar verbonden via leidingwerk. Deze leiding gaat via een klein gat naar buiten. Een single split beperkt zich tot het koelen of verwarmen van één ruimte. Het binnendeel neemt het koelen op zich en bepaalt de luchtvochtigheid. Het buitendeel voert de warme binnenlucht af naar buiten.

Multisplitsystemen zijn meer complex. Daar is één buitentoestel aangesloten op verschillende binnenunits. Eén buitenunit kan – afhankelijk van het merk – verbonden zijn met acht binnentoestellen. In vergelijking met het single-splitssyteem bespaart u met dit systeem heel wat tijd en ruimte als u verschillende kamers wilt verwarmen of koelen.

Toch stuk?

Wanneer u kiest voor een nieuwe airco van Air Cool Yannick, dan hebt u de keuze uit enkele vooraanstaande kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Maxicool. Dankzij onze jarenlange ervaring als installateur van ingebouwde plafond- en wandairco’s, bieden we u de best mogelijke garantie op een jarenlang prima functionerende installatie. Toch kan u altijd op ons blijven rekenen bij problemen of dringende herstellingen. Eén telefoontje naar ons en we komen zo snel mogelijk ter plaatse.

Vrijblijvende offerte?

Wilt u kennismaken met onze uitgebreide technische mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons. We maken graag een persoonlijke afspraak. Vervolgens ontvangt u gratis een vrijblijvende offerte. Vanuit onze thuisbasis in Mechelen, bieden we een volledige service aan in de wijde regio.