Met de kwaliteitsvolle aircosystemen van Air Cool Yannick krijgt u de volledige controle over de temperatuur in uw woning. Al onze airco’s zijn uitgerust met een ingebouwde warmtepomp waardoor ze zowel energiezuinig kunnen warmen als koelen. Als installateur van airco in de regio Heist-Op-Den-Berg mag u rekenen op een kwaliteitsvolle en persoonlijke service. Contacteer ons vandaag nog voor verdere informatie.

Ook luchtvochtigheid

Onze airco’s regelen niet alleen het klimaat in uw huis, maar bepalen ook de luchtvochtigheid. Het ingebouwde filtersysteem filtert de inkomende buitenlucht waardoor we voor u een gezond binnenklimaat creëren.

Klantvriendelijkheid

Bij Air Cool Yannick komt klantvriendelijkheid altijd op de eerste plaats. Dat merkt u meteen aan onze professionele installateurs die airco in de ruime regio Heist-Op-Den-Berg installeren. Wij beschikken over volledig in te bouwen wand- en plafondmodellen zodat we voor elke ruimte de juiste en stijlvolle oplossingen kunnen uitwerken

Volledig gebruiksklaar

Onze installateurs plaatsen uw airco volledig gebruiksklaar in uw woning in Heist-Op-Den-Berg of omgeving. Dankzij het sobere design passen onze aircosystemen in elke ruimte en kunnen we ze discreet wegwerken. Door hun fluisterstille werking blijven deze toestellen steeds op de achtergrond. Voor een vlotte bediening krijgt u altijd de mogelijkheid om een draadloze afstandsbediening aan te schaffen.

Compleet gamma kwaliteitsmerken

Air Cool Yannick werkt met professionele airco installateurs en biedt een breed gamma aan van kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Maxicool. Wij garanderen de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Verder kan u altijd rekenen op onze klantendienst na verkoop. Bij problemen of vragen zijn we slechts één telefoontje verwijderd.

Welkom met alle vragen

Als u interesse hebt in een gespecialiseerde installateur van airco’s in uw regio Heist-Op-Den-Berg, neem dan vrijblijvend contact op. We maken graag een afspraak waarin we onze aanpak, onze technische mogelijkheden en troeven aan u toelichten.