Air Cool Yannick garandeert als installateur van airco uit Mechelen een optimale klimaatregeling in huis, volledig afgestemd op uw wensen. Dankzij onze installaties waarbij uw airco ook een warmtepomp bevat, hebt u in elke ruimte de volledige controle over de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo creëren we voor u een aangenaam en gezond binnenklimaat. Met een ingebouwd filtersysteem in elke installatie zuiveren we de inkomende lucht. Contacteer ons vandaag nog.

Installaties onmiddellijk gebruiksklaar

Met Air Cool Yannick uit Mechelen kiest u voor een professionele installateur die uw airco onmiddellijk gebruiksklaar plaatst. Met een airco hoeft u zich geen zorgen te maken over het buitenklimaat: in de zomer gaat u slapen in een aangenaam fris huis, terwijl ‘s winters alles lekker warm blijft. IJskoud of broeierig heet buiten, het deert u niet.

Stijlvol design en fluisterstil

Nadat wij als installateur uit Mechelen uw airco geplaatst hebben, kan u het toestel meteen bedienen. Als groot pluspunt hebben onze aircotoestellen een stijlvol design en werken ze fluisterstil. Daardoor blijven ze altijd op de achtergrond en verstoren ze de rust in huis niet. Wij bieden alle denkbare plafond- en wandmodellen aan, steeds eenvoudig weg te werken in uw interieur. Elke installatie werken we tot in de puntjes af. Voor een vlotte bediening kan u altijd kiezen voor een draadloze afstandsbediening.

Ruimste keuze aan toestellen en modellen

Air Cool Yannick biedt u de ruimste ruime keuze aan toestellen en merken. Zo plaatsen we airconditioningtoestellen van de gerenommeerde kwaliteitsmerken Daikin, LG en Maxicool. Onze grote kracht zit in de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, aangevuld met een sterke klantendienst na verkoop.

Interesse in een gratis offerte?

Interesse in een gratis prijsofferte voor onze aircosystemen of wenst u verdere informatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Naast een aanbod van uitstekende aircosystemen, mag u rekenen op de volledige toewijding van onze gespecialiseerde installateurs voor uw airco in de regio Mechelen en omstreken.