Een airco van Air Cool Yannick vraagt – dankzij de uitstekende installatie en de kwaliteit van de toestellen – verrassend weinig onderhoud. In ieder geval kan u steeds op het team van Air Cool Yannick rekenen voor het preventieve onderhoud van uw airco. Contacteer ons meteen bij een probleem.

Betrouwbare partner

Wanneer u de installatie van uw nieuwe airco aan ons toevertrouwt, hebt u meteen ook een betrouwbare partner voor het onderhoud achter de hand. Dit vormt al jarenlang één van onze grootste troeven. Onze service stopt niet bij het installeren en gebruiksklaar maken van uw airco.

Zo snel mogelijk ter plaatse

Bij problemen of vragen komen we zo snel mogelijk ter plaatse. Aarzel niet om ons te contacteren. Dankzij onze gespecialiseerde technici vinden we voor elk probleem de juiste oplossing.

Elke soort airco

Wij plaatsen en staan in voor het onderhoud van elke soort airco:

Een single-splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitendeel. De twee onderdelen zijn met elkaar verbonden door koper leidingwerk. Hiervoor moeten we een klein gat maken in de buitenmuur. Dit systeem laat toe om de lucht in één ruimte te behandelen. Het binnendeel staat in voor het koelen en regelt de luchtvochtigheid. Het buitendeel zuigt de buitenlucht aan en voert de binnenlucht af naar buiten.

Bij een multisplitsysteem sluiten we meerdere binnenunits op één buitendeel aan. Bij sommige merken kunnen we zelfs acht binnendelen verbinden met één buitentoestel. Dit systeem spaart ruimte en kosten in vergelijking met de keuze voor meerdere single-splitsystemen.

Persoonlijk advies

Air Cool Yannick hecht het grootste belang aan persoonlijk advies. Wenst u een onderhoudsbeurt voor uw bestaande airco of wilt u een volledig nieuwe installatie laten installeren? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij maken zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak. U mag daarbij rekenen op een gratis en gedetailleerde offerte. Deze bevat voor uw situatie de beste technische oplossing met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken uitsluitend samen met kwaliteitsmerken zoals Daikin, LG en Maxicool.