Air Cool Yannick installeert uw pellet kachel, inclusief het rookkanaal naar buiten wanneer uw pellet kachel tegen een buitenmuur komt te staan. Ook de ombouw van een bestaand rookkanaal behoort tot de mogelijkheden.

U hebt de keuze uit talrijke modellen. Ziet u graag een pellet kachel in een rustieke stijl of wenst u het eerder strak en modern? Alles kan! Bekijk onze mogelijkheden. Wij hebben ook verschillende inbouwmodellen die we naar keuze afwerken.

Waarom een pellet kachel?

Een pellet kachel biedt een goedkoper en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele verwarmingsmethodes zoals aardgas en stookolie. In vergelijking met stookolie loopt de besparing op uw maandelijkse energiefactuur op tot maar liefst 40 procent. Bovendien verwarmt u uw woning volledig co2-neutraal. Zo wordt de co2 die vrijkomt tijdens het verbrandingsproces geneutraliseerd door de co2 die de pellets uit de lucht halen tijdens het groeien van de bomen.

Verschillende ruimtes verwarmen

Met een pellet kachel kunt u niet alleen de ruimte verwarmen waarin de kachel staat. Wanneer u wenst, installeren wij de nodige luchtkanalen die de opgewarmde lucht transporteren naar andere ruimtes.

Pellets bieden ook mogelijkheden als volwaardig centraal verwarmingssysteem. In dat geval vervangen we uw traditionele stookolie- of gasketel door een pelletketel. Deze pelletketel neemt dan op een milieuvriendelijke en goedkope manier de functie van uw oude ketel over. Wij bieden optioneel een bijvulsysteem waardoor u niet voortdurend de pellets hoeft aan te vullen en de ketel zich als het ware zelf ‘voedt’ vanuit de pelletvoorraad.

Showroom

Als u interesse hebt in een kwaliteitsvolle pellet kachel, nodigen we u graag uit in onze showroom langs de Liersesteenweg 59 in Booischot. U vindt hier verschillende demonstratiemodellen zodat u meteen een goed zicht krijgt op onze mogelijkheden. U bent ook welkom op zaterdag. Bekijk onze openingsuren.