Met een pelletkachel haalt u een goedkoop en gezellig verwarmingsmiddel in huis. Air Cool Yannick specialiseert zich in het plaatsen en onderhouden van uw pelletkachel in de regio Heist-Op-Den-Berg en de verdere omgeving. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak. Maak een keuze uit onze verschillende stijlvolle modellen.

Goedkoop én milieuvriendelijk

Door hun vele voordelen zitten pelletkachels fors in de lift. Uiterlijk kan u een pelletkachel vergelijken met een traditionele, gezellige kachel die een centrale plaats inneemt in de woonkamer. Het verbrandingssysteem werkt op basis van kleine houtpellets. Deze worden gemaakt van zuiver afvalhout. Door het samenpersen van dit hout, zonder toevoeging van bindmiddelen of lijm, ontstaan zuivere houtpellets met een grote energiewaarde.

De energie van één kilo pellets komt overeen met een halve liter mazout, terwijl de kostprijs van pellets tot de helft lager ligt. Dankzij een pelletkachel moet u veel minder beroep doen op uw centrale verwarming, waardoor u tot de helft op uw verbrandingskosten bespaart. Pellets verbranden, gebeurt volledig CO2-neutraal. Er komt niet meer CO2 vrij bij het verbranden van pellets dan bij het verrotten van het houtafval in de natuur.

Gebruiksgemak

Een pelletkachel blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Zo hoeft u niet voortdurend zelf de brandende kachel te voeden met pellets. Dit gebeurt volledig automatisch. Afhankelijk van de temperatuur die u wenst en het gebruik van de kachel, kan u de pelletvoorraad vullen voor een autonoom gebruik tot 30 uur. Het aansteken van de kachel gebeurt met een eenvoudige druk op de knop. De temperatuur en de verwarmingskracht regelt u met twee knoppen.

Keuze en plaatsing

Als specialist in pelletkachels voor de regio Heist-Op-Den-Berg en ruime omgeving mag u bij Air Cool Yannick rekenen op een uitstekende service. Wij bieden een ruime keuze aan uit tal van modellen. Bovendien staan wij garant voor een snelle en correcte plaatsing. Wij nemen alle zorgen op ons. Ook voor verdere vragen na de plaatsing kan u altijd bij ons terecht.

Contacteer ons

Wenst u een pelletkachel in de ruime regio Heist-Op-Den-Berg? Aarzel dan niet en kies voor ons. Wij plaatsen uw pelletkachel én voorzien u van de nodige pellets.