Voor een milieuvriendelijke en uiterst energiezuinige verwarming, adviseert Air Cool Yannick uit Mechelen u een pelletkachel. Wanneer u pellets verbrandt, kiest u voor een volledig CO2-neutrale brandstof. Tijdens het verbranden van de pellets komt minder CO2 vrij dan wanneer dit hout zou verrotten in de natuur. Met een pelletkachel levert u dan ook een mooie bijdrage aan de strijd tegen de opwarming van de aarde. Bekijk onze verschillende modellen. U kan bij ons ook uw pellets aankopen.

Hoge energiewaarde

De pellets waarmee u stookt, zijn afkomstig uit zuiver afvalhout van de houtindustrie. Speciale machines persen het hout samen, zonder gebruik van bindmiddelen of ongezonde lijmen. Daardoor ogen ze wel klein, maar bevat elke pellet een zeer hoge energiewaarde.

Gebruiksgemak en comfort

Als specialist in pelletkachels voor de regio Mechelen en omstreken, staan we naast de zuinigheid van de toestellen ook garant voor een hoog gebruiksgemak. U kan de binnenhuistemperatuur via de kachel perfect programmeren. Dankzij de automatische aanvoer van de pellets, hoeft u zich verder niet te bekommeren over de aanvoer van de brandstof. De kachel heeft een autonomie tot 30 uur, waarna u de voorraadbak eenvoudig aanvult. Het in- of uitschakelen van de kachel gebeurt met slechts één knop, vervolgens hebt u nog twee knoppen om de temperatuur te regelen. Eenvoudiger kan moeilijk.

Bespaar tot 50 à 60 procent

Als u in de regio Mechelen voor een pelletkachel kiest, dan bespaart u tot de helft op uw verwarmingskosten. Zo moet u uw centrale verwarming heel wat minder uren inschakelen. Naast het milieu betekent een pelletkachel dus ook een zegen voor uw energiefactuur.

Vlotte installatie

Air Cool Yannick installeert uw pelletkachel vlot en efficiënt. Zo maken we in een bestaande schouw met een koppelstuk de verbinding tussen de pelletkachel en de bestaande schouwaansluiting. Wij installeren uw pelletkachel zodat ze nadien meteen gebruiksklaar is. Ook voor het verdere onderhoud of bij eventuele vragen nadien, kan u ons altijd inschakelen.

Meer info?

Wenst u nog meer informatie over pelletkachels? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak.