Bij Air Cool Yannick kunt u terecht voor een kwaliteitsvolle pelletkachel aan de scherpste prijzen. Zo starten onze prijzen voor een pelletkachel al vanaf 1.600 euro. Voor de plaatsing kunt u bij ons terecht vanaf 375 euro. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeftes maken we graag een vrijblijvende prijsofferte op.

Air Cool Yannick kiest uitsluitend voor kwaliteitsvolle pelletkachels met een gegarandeerde lange levensduur. U vindt altijd een pelletkachel die naadloos past bij uw bestaande interieur. Zo hebben wij in ons gamma zowel rustieke als strakke en moderne modellen. Ook inbouwmodellen behoren tot de mogelijkheden. Ontdek ons gamma aan pelletkachels.

Totaalservice, inclusief rookkanaal

Voor de plaatsing garanderen wij een totaalservice, inclusief de nodige voorzieningen voor een rookkanaal. Wanneer de pelletkachel tegen een buitenmuur staat, installeren wij een volledig nieuw rookkanaal naar buiten. Ook het ombouwen van bestaande schouwen of rookkanalen kan steeds. In dat geval komen we zeker vooraf langs voor een technisch plaatsbezoek.

Goedkope en milieuvriendelijke verwarming

Met een pelletkachel kiest u voor een goedkope en milieuvriendelijke verwarming. De prijzen voor een pelletkachel vallen absoluut te rechtvaardigen door de sterke daling van uw maandelijkse energiefactuur. Wanneer gewenst installeren wij de nodige luchtkanalen zodat u met één pelletkachel verschillende ruimtes verwarmt.

U kunt pellets als brandstof ook gebruiken voor uw centrale verwarmingssysteem en het sanitaire warm water. In dat geval kiest u voor een pelletketel. Wij kunnen probleemloos uw bestaande verwarmingsketel vervangen door een pelletketel.

Kom langs of contacteer ons?

Wilt u een kwaliteitsvolle pelletkachel, inclusief installatie, aan de beste prijzen? We nodigen u graag uit in onze nieuwe showroom in Booischot (Liersesteenweg 59). Aan de hand van verschillende demonstratiemodellen kunt u de juiste keuzes maken. We zijn ook open op zaterdag. Bekijk al onze openingsuren.

Indien gewenst komen we vrijblijvend langs om onze mogelijkheden en prijzen voor uw pelletkachel te bespreken. We bekijken dan meteen de beste technische aanpak.