Air Cool Yannick biedt een totaalservice voor het installeren van een pelletkachel. U vindt bij ons al een pelletkachel voor een prijs vanaf 1.300 euro. De vakkundige plaatsing kan al vanaf 450 euro. Voor elk project krijgt u vooraf een heldere totaalofferte.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken. U vindt bij ons een ruime keuze aan pelletkachels, zowel in een rustieke stijl als strak en modern. Ook inbouwmodellen zijn mogelijk. Ontdek ons gamma aan pelletkachels.

Rookkanaal?

Over het rookkanaal hoeft u zich geen zorgen te maken. Wanneer de pelletkachel tegen een buitenmuur staat, voorzien wij een nieuw rookkanaal naar buiten. Ook bestaande schouwen kunnen we ombouwen zodat deze geschikt zijn voor een pelletkachel.

Goedkoop en milieuvriendelijk verwarmen

Met een pelletkachel daalt de prijs van uw maandelijkse energiefactuur. Zo bespaart u met een pelletkachel tot 40 procent in vergelijking met een stookolieketel. Ook in vergelijking met gasinstallaties realiseert u een aanzienlijke besparing. Bovendien kiest u voor een milieuvriendelijke verwarmingsmethode wegens volledig CO2-neutraal.

Verschillende kamers verwarmen

Wij kunnen de nodige luchtkanalen voorzien naar andere kamers zodat uw pelletkachel eenvoudig verschillende ruimtes verwarmt. Beschouwt u pellets eerder als een alternatief voor uw traditionele centraal verwarmingssysteem? Ook dit kan. Wij vervangen uw bestaande stookketel door een pelletketel. Deze ketel neemt zowel de centrale verwarming als het sanitaire warm water op zich. Optioneel voorzien we uw pelletketel van een automatisch voedingssysteem zodat u de pellets niet manueel moet aanvullen.

Interesse?

Een kwaliteitsvolle pelletkachel aan de beste prijs? Breng een bezoek aan onze toonzaal langs de Liersesteenweg 59 in Booischot en bekijk onze verschillende demonstratieopstellingen. Ook open op zaterdag. We geven u graag de nodige toelichting. Bekijk onze openingsuren.

Indien gewenst brengen wij vrijblijvend een plaatsbezoek waarna u een aantrekkelijke prijs krijgt voor uw pelletkachel, inclusief plaatsing.